Jual
Bismillah,5ekoer LB borongan, -+4 bulan UP. Murmer. 0

Detail

TipeBurung

Deskripsi

Bismillah, mangga kapara juragan, anu hobby k lapangna, manuk semua aktif, tinggal di setting, tapi punteun ieu kanggo anu serius hungku, anu PHP mah minggir dulu,

Usia-+4 bulan,

Jenis kelamin di gemblingkan saja, takut salah,

*Pasput 4e

*Mangsi 1e

*total. = 5e

Sok siapa cepat dia dapat aja, manuk hasil ternak sendiri.

Sakali lagi punteun, ieu mah kanggo anu serius, hargi tos mirah pisan, makana tong nawis deuinya, hehehe.

Mksih olx iklannya.

Rp 600.000

Bismillah,5ekoer LB borongan, -+4 bulan UP. Murmer.

Coblong, Bandung Kota, Jawa Barat
23 Okt
Deskripsi penjual
Ganjar Aja
Anggota sejak Sep 2019

Lokasi iklan

Coblong, Bandung Kota, Jawa Barat
ID IKLAN 758135865

LAPORKAN IKLAN INI