Jual
kaos Jatidiri Sunda 0
1 / 6

Detail

TipeBaju
KondisiBaru

Deskripsi

Assalaamualaikum

SAMPURASUN!!!

READY STOCK!!!

mangga k palawargi URANG SUNDA nu rumaos kagungan JATIDIRI SUNDA di order acuk na

bahan nu dianggo cotton combed 30s sablon plastisol, raoseun dianggo na, tiis knu salira na.

tiasa oge order acuk custom kanggo komunitas, grup, kopdar, dll. dgn min order 2lusin

Rp 50.000

kaos Jatidiri Sunda

Tarogong Kidul, Garut Kab., Jawa Barat
13 Nov
Deskripsi penjual
Rakana grosir
Anggota sejak Okt 2017
** *** ****
Tampilkan nomor

Lokasi iklan

Tarogong Kidul, Garut Kab., Jawa Barat
ID IKLAN 534450859

LAPORKAN IKLAN INI