Jual
Kaos Sunda Sampurasun 0
1 / 4

Detail

TipeBaju
KondisiBaru

Deskripsi

Ready stock!

Kaos sunda

Bahan cotton combed 30s

Gramasi 148-160gr raoseun dianggo na teu panas.

Sablon plastisol

Ukuran M L XL

Mangga ka palawargi sadayana nu wegah nu nyaah kanu basa Sunda hayu urang sasarengan ngamumule basa sunda lewat media acuk.

Barang NYEEPKEUN.

Masih aya motif nu sanes na oge!

Rp 50.000

Kaos Sunda Sampurasun

Tarogong Kidul, Garut Kab., Jawa Barat
20 Nov
Deskripsi penjual
Rakana grosir
Anggota sejak Okt 2017
** *** ****
Tampilkan nomor

Lokasi iklan

Tarogong Kidul, Garut Kab., Jawa Barat
ID IKLAN 786615842

LAPORKAN IKLAN INI