Jual
Tenda matic & Bongkar pasang 0
1 / 7

Detail

KondisiBaru

Deskripsi

Sampurasun

Mangga ka urang bandung kota kabupaten sa jawa barat manawi aya anu bade ngawitan arusaha bade icalan atanapi sajabana.kanggo perusahaan atanapi instansi pamarentah sa jawa barat mangga anu nyelengarakeun event atanapi kegiatan mangga dupi peryogi sagala jenis Tenda tiasa diorder.

TENDA MATIC

TENDA BONGKAR PASANG

TENDA SARNAVIL

TENDA POSKO

TENDA CAFE

TENDA GAZEBOO

DLL

MANGGA diantos orderana

Tampi partai ageung sareung partai alit

Ukuran rupi2

Mangga tiasa kirim kasadayana tempat sa provinsi Jawabarat,diluar Jawabarat bahkan dugikeun sa Indonesia tiasa.

Diantos chat sareung nga WA ka nomor anu tertera

SAMPURASUN

Rp 1.250.000

Tenda matic & Bongkar pasang

Ceper, Klaten Kab., Jawa Tengah
3 Jun
Deskripsi penjual
ONEsTOP Tenda & PT.BEST
Anggota sejak Sep 2019
** *** ****
Tampilkan nomor

Lokasi iklan

Ceper, Klaten Kab., Jawa Tengah
ID IKLAN 759892432

LAPORKAN IKLAN INI